خبرکتابخانه

بچۀ بازارچه

به حمد الهی کتاب خاطرات برادر حمید قاسمی؛ از جوانترین رزمندگان گردان حضرت علی اکبر علیه السلام، با عنوان بچۀ بازارچه روانۀ بازار نشر شد.

این کتاب در برگیرنده شرح خاطرات نوجوانی است اهل تهران در محله بازارچه جوادیه که برای نخستین بار در سن نُه سالگی اقدام به حضور در جبهه می کند اما ناکام می ماند. سرانجام در سن پانزده سالگی موفق می شود حضور در جبهه را تجربه کند. از آن پس تا پایان جنگ در جبهه می ماند و چند بار هم مجروح می شود. مناطق عملیاتی که راوی در آن حضور داشته شامل جزیره ی مجنون، مناطقی از شلمچه و بخش هایی ازمناطق کوهستانی غرب کشور بوده است.

شایان ذکر است که انتشار این کتاب مورد استقبال رزمندگان گردان قرار گرفته و همرزمان، هر یک به طریقی نویسنده و دوست و همرزم و همسنگر دیرین خود را مورد تشویق و تأیید قرار دادند.

به اطلاع می‌رساند که کتاب از طریق مراکز فروش انتشارات سوره مهر، قابل تهیه می‌باشد.

پیام حمید قاسمی (نویسنده کتاب بچۀ بازارچه)

سلام و احترام
شاکله اصلی کتاب بچه بازارچه، روایتی است از گردان همیشه سرافراز حضرت علی اکبر(ع).

من افتخار دارم جزئی کوچک از این کل بزرگ و مانا هستم.

بر خودم واجب می دانم از حاج مجید رضاییان، با آن حافظه کم‌نظیرش که نوشته ناقابل مرا قابل دید و خواند و صدها رهنمود و توصیه کوتاه و بزرگ گذاشت، از صمیم قلب تشکر کنم.

از برادر عزیزم حاج مسعود سرآبادانی هم که متن کتاب را قبل از چاپ خواند و نکات ارزنده ای ارائه کرد، سپاسگزارم.

سایت غنی و پر و پیمان گردان هم نقشه راهم بود. بارهای بار به آن مراجعه کردم و تاریخ دقیق روزها و حتی ساعت ها را در آن یافتم و در نوشته ام به کار بردم.

یاد تمام شهدای گردان پاینده باد و به همه زندگان و دوستان سلام و درود می فرستم.

حمید قاسمی کیست؟

حمید قاسمی؛ متولد اولین روز از دومین ماه تابستان ۱۳۵۰ در محله جوادیه تهران است.

دوران کودکی را در همان محله گذراند.

نُه ساله بود که اقدامی ناکام برای رفتن به جبهه داشت.

پس از چند سال کار و تحصیل، بالاخره توانست برای نخستین بار سال۱۳۶۵ در سن پانزده سالگی عازم جبهه‌های نبرد شود. از آن‌پس تا پایان جنگ تحمیلی بطور مستمر در جبهه‌ها حضور داشت، در عملیات‌های مختلف شرکت کرد و در طی این مدت چندبار مجروح شد.

پس از پایان جنگ، ضمن ادامه تحصیل در دفتر ادبیات و هنر مقاومت مشغول به‌کار شد.

در فاصله سالهای ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸ برای کار و کسب درآمد در خارج از کشور زندگی کرد. سال ۱۳۷۸ ازدواج کرد و از همان سال تا کنون در حرفه‌ی ساخت و ساز مشغول به کار است. ثمرۀ ازدواج او سه فرزند می باشد.

از سال ۱۳۹۴ تصمیم به ادامه تحصیل در رشته کاری خود گرفت و در حال حاضر دانشجوی دوره دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه تربیت مدرس می‌باشد.

توفیق روز افزون حمید قاسمی؛ نویسنده توانای کتاب بچۀ بازارچه را از خداوند متعال خواستاریم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
همچنین ببینید
بستن